BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

Babysvømning 8-12 mdr.

...

Kom til babysvømning få inspiration til vådt samvær og leg, der støtter dit barns sansemotoriske udvikling.
Vand stimulerer børns sanser og motorik, og babysvømning er en rigtig god måde at blive fortrolig med vandet på. Vi har fokus på tillidsskabende samvær i det våde element med træning af sikkerhed, balance, position og understøttelse i vand. Trygheden højnes undervejs både for barn og voksen, imens der leges, udforskes og udfordres. Vi starter roligt op og når efterhånden til at plaske, hoppe, flyde og dykke. Vi leger og træner i børnenes tempo, så alle kan opleve glæden, styrken og velværet ved at bevæge sig i vand. Forskellige sange indgår naturligt i undervisningen.

Du får som mor/far al den støtte og vejledning, du har behov for, når du skal lære at håndtere barnet i vandet, og du behøver ikke at kunne svømme.

PRAKTISK
Med henblik på at minimere risikoen for fækalieudslip er DGI-Byens regler mht. børnenes badetøj således:
Godkendte blebadebukser er obligatoriske for børn op til 3 år eller indtil de er renlige.
Godkendte blebadebukser er Happy Nappy-modellen eller lign. Det er vigtigt, at de er tætsiddende omkring lårene og rundt om maven.
Blebadebuks skal bæres sammen med en badeble såsom ’Little Swimmers’.
Badebleer, som fx. "Little Swimmers" er ikke godkendt alene.
Ved brug af egne blebadebukser, så skal de overholde reglerne og fremvises og godkendes i billetsalg.
Godkendte blebadebukser kan købes i billetsalget.

Der er puslefaciliteter og mikrobølgeovn i både herre- og dameomklædningsrum.

Adgangsbillet til DGI-Byen udleveres ved 1. mødegang så kom gerne i ekstra god tid. Du skal henvende dig i billetsalget og nævne tidspunkt, holdnummer og dit navn, så vil du få kortet udleveret.
Undervisningen foregår i ”Gryden”, hvor vandet er cirka 34 grader varmt.

ALDERSINDDELINGEN ER VEJLEDENDE
Børn er forskellige og udvikler sig i forskellige tempi, så aldersinddelingen skal kun forstås som vejledende. Hvis dit barn fx er forsigtigt anlagt eller virker utryg ved vand, er det en god idé at tænke lidt nedad i fht. aldersrammen. Hvis barnet derimod er motorisk langt fremme, frisk på nye udfordringer og måske endda allerede vandtilvænnet, kan det være en god idé at tænke lidt opad i fht. aldersrammen.
Holdene er små, så der er god mulighed for at tage individuelle hensyn undervejs.

BEMÆRK
Tilmeldingen gælder en voksen med et barn og det er kun den voksne, der skal tilmeldes.

• Nummer 83178 - Babysvømning 8-12 mdr.
  • Start 09.04.18 kl. 15:30-16:00
  • Underviser(e) Helle Larsen
  • Adresse DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 (kort)
    Gryden

Født 1964
Sygeplejerske (1991)
Psykomotorisk terapeut/Afspændingspædagog (1996)
Chok Traume Terapeut ( 2009)
Kostterapeut(2013)

Specifik svømme og babyrelaterede uddannelser:
Dansk svømmeunions grunduddannelse
Kvalificeret halliwick instruktør
Burdenko uddannet
(Alle mhp. hvordan krop, vand, tryghed og personlige færdigheder udnyttes mest optimalt og sjovt i det våde element)
Mind Moves - Moves that mend the mind (hvordan du via krop og sanser stimulerer dit barns hjerne til en så optimal udvikling som muligt)

Hovedbeskæftigelse: Underviser i det våde element via aftenskoler og i privat regi.

Derudover foredrags- og workshopsafholdelse indenfor:
krop,
bevægelse,
ergonomi,
færdighedstræning
afspænding/psykomotorik
(= Kropskørekort)

graviditet, fødsel og efterfødsel
(teori, praksis, træning og individuel behandling)

Mødregruppekonsultationer/besøg:
-sansemotorik,
-bevægelseslære