BØRN OG FORÆLDRE - Inspiration til familielivet

onsdag 11:45
    Lena Heindorff Larsen
  • @navn

Babyzoneterapi og massage 0-7 mdr.
    Start: 06.06.18
    onsdag 10:00
    Camilla Gaardbo Christensen
  • @navn

Babyzoneterapi og massage 0-7 mdr.
    Start: 06.06.18
    onsdag 12:00
    Camilla Gaardbo Christensen

Er startet

Kunne du tænke dig at lære babymassage og babyzoneterapi, så har vi mange hold, der kan hjælpe dig med at få en intim hyggestund med din baby. På vores babymassage kursus lærer du teknikker, der kan blandt andet kan forbedre din babys søvn og afhjælpe fordøjelsesproblemer. På babymassage kurset får du udleveret en folder, så du kan huske teknikkerne, når du kommer hjem. Zoneterapi til din baby kan være en rigtig god idé at lære, da det kan lette mange små gener. Baby zoneterapi er en ganske enkelt teknik at lære og på vores kurser lærer du hvilke zoner, der hjælper på at bedre din babys søvn eller afhjælpe mavekneb. Der skal ikke så meget til før zoneterapien har en effekt - blot få minutter kan hjælpe og du behøver ikke være bange for at kunne gøre skade på din baby. På zoneterapi kurset for babyer får du også udleveret en lille guide, så du eller din partner kan lave teknikkerne derhjemme. Både babymassage og babyzoneterapi kan være en dejlig ting du og din baby kan have sammen derhjemme, hvor I har en stille og rolig stund, hvor det bare handler om nærværet mellem dig og din baby. Det er en god idé at lave både babymassage og babyzoneterapi forebyggende - du kan ikke gøre nogen skade og måske kan din baby genkende situationen, når I gør klar til babymassage eller babyzoneterapi, så den allerede der begynder at slappe af.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Familieskolensforedrag er koncentreret nyttig viden til småbørnsfamilien.

Familieskolen på Facebook

Få besked om nye barselscaféer og foredrag, info om graviditet, børn og familielivsamtdiverse hyggelige indslagi din nyhedsstrøm.

Gavekort

Et gavekorter den oplagtegave til den nye familie.
Du vælger beløb og modtageren vælger frit mellem alle Familieskolens kurser og aktiviteter.

English speaking classes

Antenatal and Postnatal Classes, Music and movement for babies and toddlers, Zumba, Yoga, Pilates

Betalingsmåder

Det er ikke længere muligt at bestille girokort ved tilmelding på hjemmesiden.
Vælger du betaling via Netbank, får du den kodelinje der står i bunden af girokortet tilsendt på en mail.

Ønsker du girokort til betaling på posthus eller i postbutik skal du tilmelde dig telefonisk. Der vil være et gebyr på kr. 40,00 for fremsendelse af girokort.